Rüyada çok büyük kartal görmek

Rüyada çok büyük kartal görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, zenginliği bulacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük kartal gördüyseniz:

  • Mantıksız talepleri olan kişiler sorumluluklarınızın ya da iş yükünüzün artmasına neden olabilir.

Rüyada büyük bir kartal görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çok büyük kartal görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük kartal görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işarettir.

Rüyada kartalı uçarken görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına tabir olunur.

Rüyada üç başlı kartal görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kartalın saldırısına uğramak yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine inanılır.

Rüyada kafeste kartal görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine tabir olunur.

Rüyada kartal dövmesi görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments