Rüyada çok büyük aslan görmek

Rüyada çok büyük aslan görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada çok büyük aslan gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli plan bazı kimseler sizden önce harekete geçmiş olabilirler.

Rüyada çok büyük aslan görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir aslan görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük aslan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada aslanlarla uyumak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına yorulur.

Rüyada yeleli aslan görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslandan kaçmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanın kaçtığını görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine tabir olunur.

Rüyada heykel aslan görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments