Rüyada çok başlı yılan görmek

Rüyada çok başlı yılan görmek rızkından ve gelirinden olacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalet eder.

Rüyada çok başlı yılan gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı duyurular yapmanız veya bazo söylemlerinizde ısrarcı olmanız durumunda ileride pişmanlık duyabilirsiniz.

Rüyada kedi başlı yılan görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çift başlı siyah yılan görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki başlı siyah yılan görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada insan başlı yılan görmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada altın başlı yılan görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet eder.

Rüyada çok başlı siyah yılan görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada dört başlı yılan görmek işlerine yeni işler katacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yılan başlı insan görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments