Rüyada altın başlı yılan görmek

Rüyada altın başlı yılan görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, yarınlarına inanacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine alamet eder.

Rüyada altın başlı yılan gördüyseniz:

  • Evde mutluluğu ya da konforu bulmanız iş hayatınızı da olumlu etkileyebilir.

Rüyada altın başlı yılan görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada üç başlı yılan görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, işinin başından ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dört başlı yılan görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere rivayet etmektedir.

Rüyada beş başlı yılan görmek gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yılan başlı insan görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada çift başlı yılan öldürmek bolluğun ve bereketin artacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına inanılır.

Rüyada yedi başlı yılan görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek onu uyaracağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments