Rüyada süs balık tutmak

Rüyada süs balık tutmak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, suçlamalardan aklanılacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada süs balık tutmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanın.

Rüyada süs balığı tutmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet eder.

Rüyada süs balık tutmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine inanılır.

Rüyada ölü süs balık görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada süs balığı almak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı süs balığı yemek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada süs balığın öldüğünü görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, çok kolay bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada mavi süs balığı görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Rüyada beyaz süs balığı görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments