Rüyada çarşıdan alışveriş yapmak

Rüyada çarşıdan alışveriş yapmak epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hayırlı bir eşe, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çarşıdan alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes tartışarak tüm gücünü kaybetsin, siz ardından hoş bir şekilde sunumunuzu yapabilir veya fikrinizi açıklayabilirsiniz.

Rüyada çarşıdan alışveriş yapmak ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine alamet eder.

Rüyada çarşı yeri görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeraltı çarşısı görmek maddi zarar edeceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada çarşıda dolaşmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada çarşıya çıkmak bereketli işler yapacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kalabalık çarşı görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yokluk çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çarşı ekmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına delalet eder.

Rüyada kendini çarşıda görmek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments