Rüyada çocuğunun su çiçeği olduğunu görmek

Rüyada çocuğunun su çiçeği olduğunu görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, çok daha fazla adım atacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, gelirin tükeneceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun su çiçeği olduğunu gördüyseniz:

  • Erken saatlerde sizi sinirlendirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun su çiçeği olduğunu görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun su çiçeği çıkardığını görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun üstünde çiçek görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çiçeği suya koymak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada su çiçeği olduğunu görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada su çiçeği çıkardığını görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin su çiçeği olduğunu görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, imkânlarını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda su çiçeği çıktığını görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments