Rüyada çocuğunun kanını görmek

Rüyada çocuğunun kanını görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kanını gördüyseniz:

  • Bazı insanlar size karşı kışkırtılabilir.

Rüyada çocuğunun kanını görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendi kanını içmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına işarettir.

Rüyada böcek kanı görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına delalettir.

Rüyada yerdeki kanı temizlemek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada birinin kanını akıtmak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adet kanını yıkamak elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker kanı görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adet kanını silmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments