Rüyada çocuğunun bayıldığını görmek

Rüyada çocuğunun bayıldığını görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, eline geçen malları tutamayacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, huzursuz olacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun bayıldığını gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama hevesiniz size saygı duyulmasını sağlarken, sözlerinizi yerine getirememeniz durumunda imajınız zarar görebilir.

Rüyada çocuğunun bayıldığını görmek allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun bayıldığını görmek büyük ferahlık yaşayacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yalandan bayılmak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının bayıldığını görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada imam bayıldı yemeği görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin bayıldığını görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kendinin bayıldığını görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, eğleneceğine işaret eder.

Rüyada bayılmak ayılmak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ceyda

Rüyamda üç yaşında çocuğumun yerde baygın yattığını gördüm onu hemen kucakladım sonra yola geçip imdat yardım edin diye bağirdim