Rüyada çocuğunu zayıf görmek

Rüyada çocuğunu zayıf görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu zayıf gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler yararlı olabilir.

Rüyada çocuğunu zayıf görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada zayıf erkek çocuğu görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada zayıf eşek görmek bahtın açık olmasına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınavdan zayıf almak sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını zayıflamış görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada zayıf deve görmek kırgınlıkların geçeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada kocasını zayıflamış görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı zayıflamış görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments