Rüyada uçuruma düşüp çıkmak

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulur.

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak gördüyseniz:

  • Durup dururken asabi patlamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan çıkmak el üstünde tutulur hale geleceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada uçuruma çıkmak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan yukarı çıkmak aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada başkasını uçurumdan düştüğünü görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize düştüğünü görmek şeytana uyacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada başkasını uçurumdan düşerken görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, çok başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments