Rüyada altını toprağa gömmek

Rüyada altını toprağa gömmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, mutlu bir insan olunacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına delalettir.

Rüyada altını toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme konusunda boşuna gayret gösteriyor ya da sabırlı davranmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada toprağa altın gömmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altını toprağa gömmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada toprağa bebek gömmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına işaret eder.

Rüyada kuranı toprağa gömmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına inanılır.

Rüyada toprağa ekmek gömmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ayaklarını toprağa gömmek neşeli zamanların yaşanacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet eder.

Rüyada toprağa yumurta gömmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada silahı toprağa gömmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments