Rüyada çocuğunu öldüğünü duymak

Rüyada çocuğunu öldüğünü duymak işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, zor zamanların sona ereceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, anne baba duası alacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla paylaşacak çok şeyiniz olabilir.

Rüyada çocuğunun öldüğünü duymak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun öldüğünü duymak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu öldüğünü duymak kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işarettir.

Rüyada doğacak çocuğun ismini duymak sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu olacağını duymak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada birinin çocuğu olduğunu duymak projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğunun olduğunu duymak çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, ticaretin büyüyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments