Rüyada ölmüş birini mezarından çıkarmak

Rüyada ölmüş birini mezarından çıkarmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini mezarından çıkarmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalar size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Rüyada mezardan insan çıkarmak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini mezardan çıkarmak yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada mezardan para çıkarmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mezardan canlı çıkarmak toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Rüyada mezardan bir şey çıkarmak kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, karlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezardan çıkarmak sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalettir.

Rüyada mezardan altın çıkarmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments