Rüyada çocuğunu topraktan çıkarmak

Rüyada çocuğunu topraktan çıkarmak kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu topraktan çıkarmak gördüyseniz:

  • Duygularınıza güvenebilirsiniz.

Rüyada çocuğunu topraktan çıkarmak saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada topraktan turp çıkarmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada topraktan bozuk para çıkarmak işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan insan çıkarmak aile hayatının sorunlarla dolacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprakta patates çıkarmak inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Rüyada topraktan inci çıkarmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada topraktan sebze çıkarmak artık rahat bir nefes alacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evden toprak çıkarmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments