Rüyada çocuğunu kan içinde görmek

Rüyada çocuğunu kan içinde görmek düşmanlarına da dost olacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, ticarete atılacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu kan içinde gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Rüyada çocuğunu kanlar içinde görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kan içinde görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun elinde kan görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun yüzünde kan görmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun kan kustuğunu görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına işarettir.

Rüyada birinin kanlar içinde görmek yol göstereceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünü kan içinde görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını kanlar içinde görmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments