Rüyada çocuğunu düşürmek

Rüyada çocuğunu düşürmek rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu düşürmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun bir yerden düştüğünü görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun duvardan düştüğünü görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret eder.

Rüyada hamileyken çocuğunu düşürmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu düştüğünü görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun düştüğünü görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, büyük tartışmaların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun pencereden düştüğünü görmek ömrünün uzun olacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments