Rüyada çocuğunu çirkin görmek

Rüyada çocuğunu çirkin görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu çirkin gördüyseniz:

  • Kendinizden ödün vermenizi gerektiren davetleri kabul etmemenizde fayda var.

Rüyada çirkin erkek çocuğu görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu çirkin görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin tırnak görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, zahmete düşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin bir hayvan görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada çirkin insan görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada çirkin bir erkek görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada birinin çirkinleştiğini görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments