Rüyada çocuğun dışkısını görmek

Rüyada çocuğun dışkısını görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun dışkısını gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın.

Rüyada çocuğunun dışkısını görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun dışkısını görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada dışkısını yemek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının dışkısını yemek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi dışkısını ellemek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine işarettir.

Rüyada dışkısını görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, insanlara küsüleceğine işarettir.

Rüyada insan dışkısı yediğini görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan dışkısı ellemek kalkınacağına, ilerleyeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments