Rüyada çocuğu sünnet ettirmek

Rüyada çocuğu sünnet ettirmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğu sünnet ettirmek gördüyseniz:

  • Size olumlu etkisi olacak ya da olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak konularda girişimlerde bulunabilir veya bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Rüyada çocuğunu sünnet ettirmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğu sünnet ettirmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun sünnet edildiğini görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu sünnet ettirmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğunun sünnet olduğunu görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun sünnet düğününü görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğun sünnet olduğunu görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına rivayet eder.

Rüyada sünnet çocuğu görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, kötü günlerinden kurtulacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments