Rüyada çocuğu ateşe atmak

Rüyada çocuğu ateşe atmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğu ateşe atmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada çocuğu ateşe atmak zaferler kazanacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada odunu ateşe atmak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kendini ateşe atmak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, faturalarını ödeyemez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini ateşe atmak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, başarılarının her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada kuranı ateşe atmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada fareyi ateşe atmak evine haciz geleceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet eder.

Rüyada ateş topu atmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada saçı ateşe atmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments