Rüyada kuranı ateşe atmak

Rüyada kuranı ateşe atmak dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, ün ve itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı ateşe atmak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişileri gözden geçirin.

Rüyada kuranı ateşe atmak işlerinden feragat edeceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi ateşe atmak kısa zamanda çok yol alınacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada ateş ve kuran görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşe kağıt atmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına tabir olunur.

Rüyada elbise ateşe atmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada çocuğu ateşe atmak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini ateşe atmak maddi durumunuzun düzeleceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine işarettir.

Rüyada ekmeği ateşe atmak şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments