Rüyada çiş silmek

Rüyada çiş silmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, malını ve canını riske edeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalet eder.

Rüyada çiş silmek gördüyseniz:

  • Direnmek gücünüzü zayıflabilir.

Rüyada çiş silmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada bardak silmek rahatlığa erileceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk sildiğini görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarını silmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalet eder.

Rüyada ağzını silmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, zenginliği bulacağına alamet eder.

Rüyada parke silmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının terini silmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret eder.

Rüyada makyaj silmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments