Rüyada çingenenin kovaladığını görmek

Rüyada çingenenin kovaladığını görmek huzursuz olacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, ferah bir eve geçileceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına alamet eder.

Rüyada çingenenin kovaladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor.

Rüyada çingenenin kovaladığını görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çingenelerle kavga etmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çingene öpmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada çingene aile görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çingeneler tarafından soyulmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, malını ve canını emniyete alacağına inanılır.

Rüyada çingeneye yiyecek vermek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çingene olduğunu görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada evinde çingene görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments