Rüyada çingenenin hırsızlık yaptığını görmek

Rüyada çingenenin hırsızlık yaptığını görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada çingenenin hırsızlık yaptığını gördüyseniz:

  • Bir buluşma veya görüşme olumlu sonuçlar doğurabilir ya da sizi yeni bir istikamete yönlendirebilir.

Rüyada çingene hırsızlık yaparken görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına delalettir.

Rüyada çingenenin hırsızlık yaptığını görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada çingeneden yemek yemek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çingeneyle konuşmak artık kötü günler yaşamayacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işarettir.

Rüyada çingeneye sarılmak aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çingene bebek görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çingene kızı görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, karın artacağına delalettir.

Rüyada çingene sofrası görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments