Rüyada cinden hamile kalmak

Rüyada cinden hamile kalmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, ihanete uğrayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, evlilik yolunda engeller çıkacağına delalettir.

Rüyada cinden hamile kalmak gördüyseniz:

  •  Rüzgar arkadan eserken, daha fazla tanınmanızı, imajınızı güçlendirmenizi sağlayacak planları hızlandırmanızda fayda var.

Rüyada cinden hamile kalmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, ileride saygın bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşından hamile kalmak uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikiz bebeğe hamile kaldığını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada üçüz hamile kalmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada yılandan hamile kalmak asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine delalettir.

Rüyada ikize hamile kalmak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments