Rüyada altın zırh görmek

Rüyada altın zırh görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına inanılır.

Rüyada altın zırh gördüyseniz:

  • Bir süredir sabrettiğiniz konular var.

Rüyada altın zırh görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zırh kuşanmak düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çelik zırh görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına alamet eder.

Rüyada zırhlı araç kullanmak çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine alamet eder.

Rüyada zırh giymek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada zırhlı araba görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına yorulur.

Rüyada altınlarını çaldırmak dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada kumsalda altın bulmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments