Rüyada zırh giymek

Rüyada zırh giymek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada zırh giymek gördüyseniz:

  • Başta iş ilişkilerinizi çok iyi yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada zırh giymek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın zırh görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına işarettir.

Rüyada zırh kuşanmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada zırhlı araç kullanmak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çelik zırh görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret eder.

Rüyada zırhlı araba görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz bluz giydiğini görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile gelinlik giymek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments