Rüyada çimende yuvarlanmak

Rüyada çimende yuvarlanmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada çimende yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Rüyalarda artış olabilir.

Rüyada çimende yuvarlanmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına tabir olunur.

Rüyada karın içinde yuvarlanmak keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumdan yuvarlanmak hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan yuvarlanmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize yuvarlanmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek bolluk ve bereketin artacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada ineğin yuvarlandığını görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına rivayet eder.

Rüyada yuvarlanan araba görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments