Rüyada cımbızın kırıldığını görmek

Rüyada cımbızın kırıldığını görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, işlerin günden güne bozulacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, verilen  sözlerin tutulacağına alamet eder.

Rüyada cımbızın kırıldığını gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadıklarınıza bağlı endişeleriniz olabilir.

Rüyada cımbızın kırıldığını görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada cımbız çalmak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada cımbız görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada siyah cımbız görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, engel tanımayan biri olacağına alamet eder.

Rüyada cımbız satın almak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, hak yemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden cımbız almak çok büyük kazanç elde edileceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalettir.

Rüyada cımbız istemek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalettir.

Rüyada kaşlarını cımbızla almak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments