Rüyada kaşlarını cımbızla almak

Rüyada kaşlarını cımbızla almak problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarını cımbızla almak gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanlari boşa sarfetme meylindesiniz.

Rüyada kaşlarını cımbızla almak hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cımbızla kaş aldırmak maddi anlamda zayıflayacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cımbızla kaş almak kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada cımbız satın almak hayatının iplerini eline alacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işarettir.

Rüyada bıyıkları cımbızla almak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine inanılır.

Rüyada cımbızla kıl çekmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine yorulur.

Rüyada birinden cımbız almak yaşama dört elle sarılacağına, ona kol kanat gereceğine delalet eder.

Rüyada cımbız istemek bolluğun ve bereketin geleceğine, istenmeyen bir yolculuğa alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments