Rüyada tepsiden baklava yemek

Rüyada tepsiden baklava yemek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine yorulur.

Rüyada tepsiden baklava yemek gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada bir tepsi baklava yemek elde bulunan paranın tükeneceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada tepsiden baklava yemek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepsiyle baklava yemek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepside baklava yemek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada tepsiyle baklava görmek edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada tepsi baklava görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına tabir olunur.

Rüyada tepsilerle baklava görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada bi tepsi baklava görmek allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments