Rüyada çikolatalı baklava görmek

Rüyada çikolatalı baklava görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına, yanlış işlere girileceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına rivayet eder.

Rüyada çikolatalı baklava gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada çikolatalı baklava görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına delalettir.

Rüyada çikolatalı baklava yemek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birine baklava ikram etmek büyük bir projeye girileceğine, sevdiklerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bayat baklava görmek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına inanılır.

Rüyada birine baklava yedirmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işarettir.

Rüyada baklava açmak içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına yorulur.

Rüyada baklava yufkası görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada başkasının baklava yediğini görmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, tövbe edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments