Rüyada baklava açmak

Rüyada baklava açmak kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, içinin de rahat edeceğine yorulur.

Rüyada baklava açmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili işleri tamamlamanız, problemli yerleri düzeltmeniz gerekiyor.

Rüyada baklava hamuru açmak elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada baklava açmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret etmektedir.

Rüyada baklava börek yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına inanılır.

Rüyada çeşit çeşit baklava görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulur.

Rüyada baklava görmek süzüleceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada bol şerbetli baklava yemek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına tabir olunur.

Rüyada yarım tepsi baklava görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına alamet eder.

Rüyada çikolatalı baklava yemek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments