Rüyada kalpli çikolata görmek

Rüyada kalpli çikolata görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, dargınların barışacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kalpli çikolata gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden önce sonuçlarını hesaplamanızda fayda var.

Rüyada kalp şeklinde çikolata görmek maddi gücünü kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine inanılır.

Rüyada kalpli çikolata görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kalpli çikolata yemek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Rüyada kalpte yara görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalp şeklinde kutu görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına işarettir.

Rüyada kalp gözünün açıldığını görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına inanılır.

Rüyada babasının kalp krizi geçirdiğini görmek allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine yorulur.

Rüyada kalp masajı yapmak hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments