Rüyada çiçekli göl görmek

Rüyada çiçekli göl görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçekli göl gördüyseniz:

  • Mevcut sıkıntılar bitebilir.

Rüyada çiçekli göl görmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göle girip çıkmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölde gezmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada orman ve göl görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölde dalga görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gölde tekne görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada göl içinde ağaç görmek sorunların atlatılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölde kuğu görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments