Rüyada çiçek yakmak

Rüyada çiçek yakmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek yakmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi evini yakmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada muska yakmak topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski çamaşır yakmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şöminede ateş yakmak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüleri yakmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kitap yakmak kara kara düşüneceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada sobada kömür yakmak duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, dileklerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı