Rüyada çiçek soğanı dikmek

Rüyada çiçek soğanı dikmek aile saadetinin artacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçek soğanı dikmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerden zevk almayı başarabilecek ruh yapısındasınız.

Rüyada çiçek soğanı dikmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğan sarımsak dikmek amaçlarına ulaşmaya, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına yorulur.

Rüyada lale soğanı dikmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada soğan dikmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine delalet eder.

Rüyada toprağa soğan dikmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada mezara soğan dikmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, kendi işine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeye soğan dikmek âlim kimselerden feyz alacağına, hayatının zorlaşacağına işarettir.

Rüyada tarlaya soğan dikmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments