Rüyada çiçek aldığını görmek

Rüyada çiçek aldığını görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, önünün kapanacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek aldığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkinize getireceğiniz her türlü hareket sizi mutlu edebilir.

Rüyada birinden çiçek aldığını görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçek aldığını görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına delalettir.

Rüyada sevgiliden çiçek aldığını görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada evde canlı çiçek görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işarettir.

Rüyada çiçekleri solmuş görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, işindeki verimin artacağına inanılır.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanfil çiçeği görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin çiçek verdiğini görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments