Rüyada birinin çiçek verdiğini görmek

Rüyada birinin çiçek verdiğini görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, anne baba duası alacağına yorulur.

Rüyada birinin çiçek verdiğini gördüyseniz:

  • Ani sağlık sorunları çıkabilir.

Rüyada birinin size çiçek verdiğini görmek yatırımlarının kar getireceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işarettir.

Rüyada eşinin çiçek verdiğini görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına tabir olunur.

Rüyada birine çiçek verdiğini görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada birinin çiçek verdiğini görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin iğne verdiğini görmek kısmetlerinden olacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada birine turşu verdiğini görmek zorlukların aşılacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin portakal verdiğini görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına inanılır.

Rüyada yastık verdiğini görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments