Rüyada karanfil çiçeği görmek

Rüyada karanfil çiçeği görmek aile huzurunuzun bozulacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, maddi gücünün azalacağına, uzun yıllar yaşayacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanfil çiçeği gördüyseniz:

  • Belli konuların nasıl çözüleceğine veya ilerleyebileceğine dair fikirlere sahip olabilirsiniz.

Rüyada karanfil çiçeği görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor karanfil görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına işarettir.

Rüyada kırmızı beyaz karanfil görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tane karanfil görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanfil görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada açmamış karanfil görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalettir.

Rüyada mavi karanfil görmek işlerin ters gideceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına delalettir.

Rüyada karanfil baharat görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments