Rüyada çiçeği sulamak

Rüyada çiçeği sulamak kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada çiçeği sulamak gördüyseniz:

  • Size yardımcı olmak isteyen veya sadece öyle görünen birisi gerçekte engelleyici olabilir.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çiçek sulamak çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine yorulur.

Rüyada çiçek ekmek sulamak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada çiçek sulamak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret eder.

Rüyada saksı çiçeği sulamak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bahçede çiçek sulamak ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçeği sulamak daha temkinli ve garantici olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments