Rüyada cevap alamamak

Rüyada cevap alamamak çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada cevap alamamak gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri hızlanıyor.

Rüyada cevap alamamak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada telefona cevap vermemek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada cevap beklemek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada sınav sorularının cevaplarını görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada telefonda cevapsız çağrı görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine yorulur.

Rüyada red cevabı almak aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına tabir olunur.

Rüyada cevap kağıdı görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, sonradan da çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonda cevapsız arama görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments