Rüyada cevap beklemek

Rüyada cevap beklemek maddi açıdan zarara uğranacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, onu yalnız bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada cevap beklemek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.

Rüyada cevap beklemek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret eder.

Rüyada cevap alamamak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada cevapsız çağrı görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cevap almak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cevap vermek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Rüyada telefona cevap vermemek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, kazançta zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada olumsuz cevap almak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, aile içinde de bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada hayır cevabı almak yaşamını daha iyi planlayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments