Rüyada çeşmeden tatlı su içmek

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek işinin yoluna gireceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerini değerlendirmeli, iş başvurularında bulunmalı veya kazançlarınızı arttırabileceğiniz yolları zorlamalısınız.

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı su çeşmesi görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada çeşmede su içmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden su içmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işaret eder.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments