Rüyada topraktan su fışkırdığını görmek

Rüyada topraktan su fışkırdığını görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan su fışkırdığını gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya size kendinizi yetersiz hissettirmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada topraktan su fışkırdığını görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada yerden su fışkırdığını görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden su fışkırdığını görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan su fışkırdığını görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su fışkırmak görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada borudan su fışkırdığını görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerden su fışkırmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Melek Acar

Rüyamda patetes tarlasında öbek öbek patetes gördüm Çuvalladı ve sattım Sonra tarlaya yeniden patates ektim Sonra tarlaya sondaj yaptık ve su fışkırdı anlamını merak ediyorum teşekkür ederim