Rüyada altın ve gümüş takı görmek

Rüyada altın ve gümüş takı görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş takı gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almak veya gereğinden fazla harcama yapmak sorun yaratabilir.

Rüyada altın gümüş takılar görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş takı görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Rüyada gümüş takı bulmak bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada gümüş yüzük takıp çıkarmak bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş takı hediye almak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, evlerindeki huzurun artacağına delalettir.

Rüyada gümüş takı toplamak rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına inanılır.

Rüyada gümüş takı görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine delalettir.

Rüyada gümüş takı satmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, sözlerinden çıkmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments