Rüyada çeşme suyu içmek

Rüyada çeşme suyu içmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada çeşme suyu içmek gördüyseniz:

  • Riskli ya da uygulanabilirliği olmayan şeyler denemeyi planlıyorsanız evrakları iyi incelemelisiniz.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden acı su içmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya rivayet eder.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada köy çeşmesinden su içmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments