Rüyada caminin çeşmesinden su içmek

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına delalet eder.

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada cami çeşmesinden su içmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına işarettir.

Rüyada akar çeşmeden su içmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden temiz su içmek başarı kazanılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden acı su içmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments