Rüyada cep telefonuyla konuşmak

Rüyada cep telefonuyla konuşmak adını herkese duyuracağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına inanılır.

Rüyada cep telefonuyla konuşmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir konu benzeri şeylerde şanslısınız.

Rüyada cep telefonu konuşmak sevinç gözyaşları dökmeye, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunda konuşmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına yorulur.

Rüyada cep telefonla konuşmak bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonuyla konuşmak öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonun patladığını görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine yorulur.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak hayırlı zamanlar geçireceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu karıştırmak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments